kirjoittajasta



pikeeraamassa cassiskakkua

Ideoita listaa espoolainen käsillätekijä, joka vastikään valmistui myös leipuri-kondiittoriksi.

Opiskelin lukion jälkeen itseni ensin kirjansitojaksi, mutta kun se ala ei luonnistunut, kouluttauduin vielä leipuri-kondiittoriksi. Konditoria on ehdottomasti oma ala olla. 

Käsillätekeminen on enemmän sääntö kuin poikkeus, sillä en oikein osaa istua paikallani ilman, että käsissä pyörii vähintään neule tai vastaava.

Arkistoin tänne dokumentoimani proggikset sekä juttelen muita elämääni liittyviä asioita. Kakkujutut ja muu ruokaan liittyvä löytyy Paha Kakku-blogistani.

Materiaalini ovat usein kierrätettyjä tai muuten vain uuteen käyttöön vapautettuja, sillä koitan aktiivisesti käyttää jo olemassaolevia tavaravarantojani pois. 




Löydyn pääasiallisesti Paha Kakku-blogini kulisseista, mutta minut tavoittaa yhtä lailla Flickr-kuvapalvelusta, jonne kasaan suurimman osan ottamistani kuvista siististi setteihin.

Blogeihini liittyvistä asioista voi lähettää sähköpostia osoitteeseen:
pahakakkublog (ät) gmail.com.