18.9.2014

Idea #36: photowallOmistan kohtalaisen monta taulua. Kauniit kuvat ovat asia, jota on vaikea vastustaa ja minulle onkin kertynyt niitä paitsi kehyksiin, myös kansioon odottamaan kehystystä ja seinällelaittoa.
Pienessä asunnossa seinäpintaa on melko vähän, joten se on hyödynnettävä tarkasti.

Kasasin suurimman osan tauluistani (mutta en läheskään kaikkia) yhdeksi isoksi kuvapilveksi koristamaan ruokailutilaa. Kuvat ovat hyvin erilaisia keskenään, joten olen koittanut pitää kehykset yksinkertaisina. Paras lopputulos olisi, mikäli kaikki kehykset olisivat samanvärisiä, mutta mustat ja valkoiset yhdistettyinä karmittomiin lasikehyksiin saavat nyt tulla toimeen keskenään.

Kasasin kuvapilven asettelemalla taulut ensin lattialle oikeille paikoilleen ja sitten mallailemalla ne yksitellen seinälle. Periaatteessa ympärillä on vielä tilaa laajentaa kuvakokoelmaani, sillä jotenkin en usko tämän jäävän tähän. Kauniita kehystettäviä kuvia on kuitenkin vielä se kansiollinen jäljellä, vaikken sinne enää aktiivisesti haalikaan lisää sisältöä.

Kuvakokoelmani koostuu kauniista ja hauskoista postikorteista, vanhoista satukirjakuvituksista, vanhoista lehtikuvista ja kuvista, jotka olen piirtänyt tai maalannut itse. En ota seinälle laitettavia kuviani kovin vakavasti. Pääasia on ja on aina ollut, että ne miellyttävät sillä hetkellä visuaalisesti silmääni ja jos joku ei enää tunnu niin kivalta, sen voi aina korvata jollain toisella kuvalla.

. . .

Ei kommentteja: